Krukskes in finale bij 59e Kwèkfestijn

De Krukskes wisten tijdens het 59e Kwèkfestijn een mooie tiende plaats te bemachtigen. Met het lied “Ik Geef Ut Oe Mee”, geschreven door John Hannink en Julian Straatman,  wisten zij de finale te bereiken. We zijn weer vereeuwigd op de Oeteldonkse CD.  Ook de Kwaoitongen, muzikaal begeleid door de Krukskes wisten een plek in de finale te veroveren.. Zij werden negende. De uiteindelijke winnaar van het Kwèkfestijn 2017 werd Jong Tèlent met het nummer “Gaoi Ut Mar Aon De Buurvrouw Vraoge”. Allemaal  van harte gefeliciteerd!  Het was weer een vermoeide, maar gezellige dag.

Volledige uitslag Kwekfestijn 2017:
1 Jong Tèlent,   2 Lustum,   3 Ad Fundum,   4 Attenooije   5 Veni Vedi Vici,   6 De Mafkikkers   7 Vergimmes Mooi,   8 UT,   9 De Kwaoitongen,   10 De Krukskes, 1  1 Foe Jong Bende.

Presentatieprijs: Ad Fundum. 
Brabant Dagbladprijs: Ad Fundum.
Theater aan de Paradeprijs: De Bambergers

 

 

%d bloggers liken dit: