De Veurpruuver was ouderwets goed!

Na een “mindere” Veurpruuver in 2017 mochten we dit jaar weer spreken van een ouderwets goede editie.

Iedereen, zowel de vele muzikanten als de aanwezige gasten, waren enthousiast en vol lof over het gevarieerde programma.

Tijdens deze Veurpruuver kreeg Ton van der Biezen uit handen van Peer van den Muggenheuvel een mooie jaaronderscheiding (het rôôd wit gele keinderledikant hangend aon un rôôd-wit-geel lintje) voor zijn jarenlange inzet en voorzitterschap van De Krukskes. Een mooie waardering die wij als Krukskes zeker ondersteunen. Dat bleek ook wel uit het feit dat diezelfde ochtend, tijdens de generale repetitie van de Veurpruuver, de vereniging zelf Ton en Angelique van der Biezen hadden toegevoegd aan het rijtje van de zilveren ere-kruk dragers. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een lid of echtpaar van de vereniging die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de Krukskes. Ton en Angelique, gefeliciteerd!

De middag kan alleen maar tot stand komen door de bijdrage van de vele vrijwilligers, clubkes en natuurlijk onze sponsoren. Namens de vereniging hartelijk dank daarvoor!

%d bloggers liken dit: