Stamcafé De Smidse 4 x 11 jaar

Op 27 oktober 2018 vierde ons stamcafé De Smidse haar 44-jarig bestaan. De eerste uitbaters destijds waren Harrie en Elly de Graauw, waar wij 32 jaar geleden gastvrij werden ontvangen en daarna nooit meer weg zijn gegaan uit dit warme nest naast de St. Jan.

Een aantal jaren geleden namen zoon Loek en neef Frank de scepter over en bleef de warmte en gezelligheid gewaarborgd. Nadat Frank besloten had om zelf een horecagelegenheid te beginnen en vertrok bij De Smidse kwam Chantal in het leven van Loek. Tot op de dag van vandaag mogen wij nog steeds genieten van de gastvrijheid van Loek en Chantal. Wij feliciteren hen met het 44-jarig bestaan en hopen nog lang gebruik te mogen maken van de Stallen van De Smidse.

Tijdens carnaval wordt er in De Smidse alleen maar Oeteldonkse muziek gedraaid echter met één uitzondering namelijk muziek van de Maastrichtse volkszangeres Beppie Kraft. De familie de Graauw is een groot fan van deze vrouw en heeft al meerdere keren geprobeerd om haar live in De Smidse te krijgen. Maar Beppie treedt nooit op buiten Limburg. Het was dan ook een grote verrassing dat Beppie voor eenmaal en bij hoge uitzondering het jubileumfeest van de familie de Graauw een nog feestelijker tintje gaf door haar optreden. Het was fantastisch!

 

 

%d bloggers liken dit: