Kwèkfestijn 2018, gezellig!

De Krukskes wisten tijdens het 60e Kwèkfestijn beslag te leggen op een mooie 14e plaats. Het nummer “Ik vier ut leve”, geschreven door Julian Straatman en John Hannink behaalden jammer genoeg niet de finale. De jury gaf helaas te weinig punten voor de Krukskes, met zang van Edwin van den Broek en John Hannink, om ‘s-avonds op het podium terug te keren. Jammer!

De Kwaoitongen daarentegen behaalden wel de finale en eindigden op een prachtige 5e plaats. Onder de muzikale begeleiding van de Krukskes en met zang van Ad Simons en Frank Hoedemakers wisten zij met het nummer “Mun Kèrske” de jury wel te overtuigen. Kwaoitongen proficiat!  (Ut waore elluf mooie jaore.)

                                                                     Edwin van den Broek en John Hannink

%d bloggers liken dit: