Hete seizoensopening

Nog nooit was het zo heet tijdens de traditionele seizoensopening van De Krukskes. De thermometer gaf in het duitse Ahrweiler maar liefst 34 graden aan.

Ondanks de hoge temperaturen kunnen we weer terug kijken op een geweldig, gezellig en goed muzikaal weekend. De organisatie zorgde dit jaar voor een verrassing door eerst naar Keulen te gaan voor een diner en een bezoek aan de Früh brouwerij alwaar het bier voor een welkome verkoeling zorgde. De twee nieuwe leden, Davy en Paolo werden in de bus omgetoverd tot Laurel en Hardy en hebben hun eerste Duitsland-reisje met goed gevolg afgelegd. Dankzij een goede organisatie, de inzet van alle leden, de aanwezige gasten en de ondersteuning van de vrouwen was het weer een geslaagd weekend. Laat dit een voorbode zijn van een mooi en muzikaal seizoen. De foto’s van onze seizoensopening kunt u bekijken bij “Foto’s”.