Gouden Erekruk Geert van de Ven overleden.

Afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat Geert van de Ven is overleden. Geert was nauw betrokken bij vele Oeteldonkse projecten. Geert stond nooit op de voorgrond maar leverde een grote bijdrage op de achtergrond. Een man met gevoel voor de Oeteldonkse cultuur. Dat was ook één van de redenen dat wij als vereniging De Krukskes Geert in 2015 de Gouden Erekruk opgespeld hebben. Geert heeft er ook voor gezorgd dat wij als vereniging  er vele jaren netjes bijgelopen hebben. Als eigenaar/directeur van Appèl konden wij altijd een beroep op hem doen om onze Krukskeskleding weer toppie in orde te brengen. Wij wensen Noor, de kinderen en naaste familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.  Geert bedankt!

Geert krijgt uit handen van voormalig voorzitter Ton van der Biezen de Gouden Erekruk opgespeld (2015)