Carnaval 2020 weer voorbij.

Ondanks de slechte weersomstandigheden kunnen wij spreken van een geslaagd feestje.

Wij kunnen als Krukskes terug kijken op een schitterend carnaval. Alle dagen gezelligheid, muziek, en meer dan genoeg drank. Ook was dit jaar de catering zeer goed verzorgd. We zijn niets tekort gekomen!

Iedereen die zijn medewerking heeft verleend aan het slagen van deze carnaval danken wij daar hartelijk voor.

Helaas kregen wij al op de vrijdag vóór carnaval een vervelende mededeling. Onze superfan, Peter Ackermans, was op donderdagavond ongelukkig ten val gekomen en daarbij fors letsel opgelopen aan beide benen. Wij wensen hem een voorspoedig herstel toe en hopen hem bij ons eerstvolgend optreden weer te mogen begroeten. Peter, van harte beterschap!

Mocht je nog even willen nagenieten, foto’s staan op deze site bij “Foto’s”.

Carnaval 2021 is van 14 februari t/m 16 februari. Het motto in Oeteldonk is dan: “Oeteldonk borrelt………”   Zet deze datum maar vast in je agenda. Stel je voor dat je ‘m mist!