Geen Kwèkfestijn voor De Krukskes

De Krukskes hebben unaniem besloten om dit jaar niet deel te nemen aan het “alternatieve” Kwèkfestijn. Het Kwèkfestijn is voor De Krukskes een dag waarbij (muziek-)vrienden en fans elkaar na een jaar weer mogen ontmoeten onder het genot van een lekker glaasje bier. Geen beperkingen of strenge regels maar er samen een leuke dag van maken. Voor ons staat gezelligheid hoog in het vaandel. Waarom niet een jaartje overslaan zoals het Eurovisie Songfestival, de Olympische Spelen en het WK voetbal? Neem geen risico’s en geniet van de kleine momenten die wel mogelijk zijn. Ben zuinig op elkaar!

Ook wij hopen dat de Coronacrisis spoedig voorbij is en dat we ooit nog eens terug kunnen naar HET Kwèkfestijn zoals het Kwèkfestijn bedoeld is.

Blijf allen gezond!

Witte nog vruuger…..toen konde hier verzaomele veur ut Kwèkfestijn.