Toch carnaval in 2022

Het zag er in eerste instantie niet naar uit maar toch konden we genieten van een heerlijke carnaval. Mede dankzij de inzet van onze burgemeester Mikkers konden de instrumenten weer uit de mottenballen. Ook de weergoden waren ons goed gezind. Het was een prachtig feest met veul eemoosie. Unne lach en unne traon!

Bert van Gils had vooraf al aangegeven dat dit zijn laatste carnaval zou zijn als grôôte tromslager bij de Krukskes. Tientallen jaren was hij het kloppend hart van onze muziek. Bert vond het mooi geweest en inderdaad………….. op je hoogtepunt moet je stoppen. Het was toch nog een onverwacht maar zeer mooi afscheid in Hotel Centraal.

Opa Bert, we gaan je missen. BEDANKT!

Klik op onderstaande link voor de foto’s gemaakt door Romana en Mario. Veel kijkplezier!

https://flic.kr/s/aHBqjzEGmy

Trotse opa Bert met zijn kleinzoon Ryan