Carnaval was weer super.

We kunnen als vereniging weer terug kijken op een schitterend feest. Veel muziek maken, mooi weer, een heerlijke sfeer en een paar biertjes waren voor ons de basiselementen voor het slagen van carnaval 2024. Na een sfeervolle Veurpruuver mochten we de bezoekers van het Oetelconzert trakteren op een gezellige afsluiter. Op donderdagavond kregen we uit handen van Tjeu (uit de Stallen) een mooie dasspeld waarin nogmaals de jarenlange prettige samenwerking werd bekrachtigd tussen ons stamcafé De Smidse, het personeel en De Krukskes. Na ons optreden bij het Bambergers 55+ Bal waren we traditioneel op de vrijdagavond weer te gast bij café De Paternoster waar de uitreiking van de Steunzool plaats vond. Een avond anders dan andere jaren vanwege het vertrek van Nicole en Bert uit hun Paternoster. Wij danken hen dan ook hartelijk voor alle jaren gastvrijheid en wensen Nicole en Bert nog vele gelukkige jaren toe. De zaterdagavond stond in het teken van de Amadeirotent.

Op zondagochtend weer een fantastische intocht waar we werden bejubeld door de vele aanwezige Oeteldonkers langs de nieuwe route. Voor het eerst hadden we onze eigen “proviantwagen”, gebouwd door een aantal fanatieke bouwers binnen onze vereniging.  Ik ken geen ander voertuig dat zo schadelijk loopt. Na honderd meter was er al vier liter “brandstof” verbruikt. Goed gedaan mannen!  Eind van de middag waren we op uitnodiging bij het Open Hof in het Theater aan de Parade. Een rustige afsluiter van deze vermoeide dag, aldus de adjudant van de Prins.

Maandag stond vooral in het teken van onze Napruuver in de Azijnfabriek. Wat een heerlijke middag met enthousiaste Oeteldonkers en veul emosie. Onze dank gaat uit naar alle deelnemende vriendenclubs en de zangers en zangeres die er samen met ons een supermiddag van hebben gemaakt. Chapeau!

Dinsdag waren we al vroeg uit de veren voor het Heineken ontbijt in het Hoftheater der Amadeiros. Daarna een uitgebreide kroegentocht en begin van de avond, moe maar voldaan, afsluiten in ons stamcafé de Smidse.

Iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie feest bedanken wij vanaf deze kant. Volgend jaar hopen wij iedereen weer in goede gezondheid aan te treffen op 2, 3 en 4 maart in ons mooie Oeteldonk.

e-Boekhouden.nl